Mode som är praktiskt och snyggt för hundälskare

By Hildegard Medhurst / On

När det kommer till mode ska det inte bara vara snyggt, speciellt inte för oss som älskar djur som hundar. Då måste det vara så mycket mer än bara snyggt, det måste också vara praktiskt, det är väldigt viktigt för oss och samtidigt för hunden. Det må låta tråkigt att behöva klä sig praktiskt, men låt dig inte luras av det ordet. Praktiskt kan vara snyggt, det gäller bara att tänka steget längre.

När det kommer till mode så finns det inte bara kläder som gör en outfit, det finns så mycket mer som kan piffa till även det tråkigaste outfiten. Accessoarer är något vi alla nog gillar, det är snyggt och ser väldigt elegant ut. Något som kan lyfta en outfit kan vara en klocka. Det finns billiga till extremt dyra klockor, valen är många. Men en klocka är något du alltid kan ha.

Rätt accessoarer

När man väl ska lägga sina pengar på något som för stunden kan kännas lite dyrt, tror jag nog att vi är många som ibland kan tänka ” Är det verkligen värt det?” Tar vi klockor så är det något som alltid kommer kunna användas. Det är något som är praktiskt men även snyggt. Tänk dig en sommarkväll när du ska ut med hunden men du har inga fickor, hur praktisk är inte en klocka då?

Mode

Mitt hjärta brinner för hundar men jag kan även ha ett intresse för mode, precis som många av er säkert har. Men det är viktigt att det ska vara praktiskt som jag nämner ovan. Jag vill kunna vara redo för att ta en promenad med min hund utan att behöva byta om. Så stilettklackar och läderkjol är kanske inte det jag i första hand väljer. Det får bli något mer praktiskt, men snyggt!